Kérdezzen tőlünk!
Kérdezzen szakértőjétől!

Képes Cegléd Ingatlan

Kiemelt ingatlanok
677
Tápiószecső
Építési telek
4 500 000 .- Ft

532
Törtel
Családi ház
13 500 000 .- Ft

697
Tápiószele
Családi ház
21 600 000 .- Ft

720
Tápiószőlős
6 900 000 .- Ft

Partnereink:

Tekintse meg ingatlan kínálatunkat, vagy töltse ki a keresés mezőket a pontosabb egyezés érdekében!Keresés az adatbázisban:

Város kiválasztása:

Üdvözöljük weboldalunkon!

Az EUROPARTNER Cegléd Ingatlan ingatlan irodát, több mint két évtizedes ingatlanközvetítői tapasztalattal a hátunk mögött, olyan szolgáltató központtá alakítottuk, ahol minőségi kiszolgálásban tudjuk részesíteni partnereinket.

Ingatlanközvetítői körökben eddig nem alkalmazott, sávosan alakított fix összegű, értékesítés után fizetendő munkadíjért, magas szakmai színvonalon, garantáltan az elérhető legmagasabb áron értékesítjük megbízóink ingatlanait.

 

Öt kategóriában állapítottunk meg fix összegű munkadíjat, határozott idejű exkluzív megbízási szerződés esetén.

10 millió alatt:        300 ezer ft

10-20 millió között:  400 ezer ft

20-30 millió között:  600 ezer ft

30-40 millió között:  800 ezer ft

40 millió felett:         1 millió ft

Az EUROPARTNER Cegléd Ingatlan tagja a Magyar Ingatlanközvetítők Szövetségének, így az országos hálózatok minden előnyét tudjuk biztosítani partnereinknek – 2018 elején, 226 tagiroda, több mint ezer értékesítője kínálja az ország egész területén az Ön ingatlanát is – miközben az országos hálózatok többletköltségét nem hárítjuk át megbízóinkra, ezáltal lényegesen alacsonyabb áron tudunk magasabb szintű szolgáltatást nyújtani.

Szakmai felkészültségünk, a térség ingatlanpiacának ismerete, újszerű, komplex ügyfélkiszolgáláson alapuló értékesítési módszerünk, a sok elégedett ügyfelünk garancia arra, hogy Ön sem fog csalódni, ha ingatlan értékesítéskor, illetve vásárláskor a térség leghatékonyabb, a helyi ingatlanpiacot legjobban ismerő tanácsadójához fordul. Legyen az ön ingatlanosa is a legfelkészültebb szakember, akitől tanácsot kérhet, akivel megbeszélheti a problémáit, akihez bármikor fordulhat, segíteni fog Önnek, hogy jó döntést tudjon hozni.

Cégünknél nem törekszünk a mennyiségalapú ingatlanközvetítésre, az EUROPARNER ingatlan irodájánál a minőség az elsődleges. Szakértőink adott területre specializálódtak, korlátozott számú ingatlannal és ügyféllel foglalkozhatnak egyszerre, minden esetben figyelembe véve a szakmai korlátokat.

Szemléletünk eredményeként és a hosszú évek tapasztalata alapján kialakult az az ügyfélközpontú gondolkodás, aminek következményeként az Ön ingatlana és igénye, nem egy lesz a sok közül, hanem kiemelten tudjuk kezelni, Önre és ingatlanára mindig lesz időnk.

      

 

 

 

 

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Magyar Ingatlanközvetítők
Országos Szövetsége tagja

Elérhetőségünk:

Euro-Partner Kft.
H-2700 Cegléd
Kossuth tér 6.

Email: info.at.cegledingatlan.hu

Tel:
(0036) 30 36 46 285

Amennyiben kérdése van vegye felvelünk a kapcsolatot:

Ajánlj minket