Kérdezzen tőlünk!
Kérdezzen szakértőjétől!

Képes Cegléd Ingatlan

Kiemelt ingatlanok
1003
Solt
Üzleti célú ingatlan
65 000 000 .- Ft

246
Cegléd
Társasházi lakás
11 900 000 .- Ft

616
Kóka
Családi ház
9 990 000 .- Ft

615
Tápiószentmárton
Üzleti célú ingatlan
95 000 000 .- Ft

Partnereink:

Tekintse meg ingatlan kínálatunkat, vagy töltse ki a keresés mezőket a pontosabb egyezés érdekében!Keresés az adatbázisban:

Város kiválasztása:

Üdvözöljük weboldalunkon!

Az Euro–Partner Kft ingatlan tanácsadói tevékenysége során, egy eddig ismeretlen, illetve nem alkalmazott pénzügyi szemléletet valósít meg . Több mint másfél évtizedes ingatlanközvetítői tapasztalattal a hátunk mögött irodánkat olyan szolgáltató központtá alakítottuk, ahol minőségi kiszolgálásban tudjuk részesíteni partnereinket. Célunk, hogy bármilyen ingatlannal, hitellel, biztosítással, kapcsolatos ügyintézés egy helyen, gyorsan és rugalmasabban, az ügyfelek számára biztonságosan legyen megoldható.

Szakmai felkészültségünk, a térség ingatlanpiacának ismerete, újszerű, komplex ügyfélkiszolgáláson alapuló értékesítési módszerünk, a sok elégedett ügyfelünk garancia arra, hogy Ön sem fog csalódni, ha ingatlan értékesítéskor, illetve vásárláskor a térség leghatékonyabb, a helyi ingatlanpiacot legjobban ismerő tanácsadójához fordul. Legyen az ön ingatlanosa is a legfelkészültebb szakember, akitől tanácsot kérhet, akivel megbeszélheti a problémáit, akihez bármikor fordulhat, segíteni fog Önnek, hogy jó döntést tudjon hozni.

 

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Magyar Ingatlanközvetítők
Országos Szövetsége tagja

Elérhetőségünk:

Euro-Partner Kft.
H-2700 Cegléd
Rákóczi út
a Kossuth Hotel mellett.
Email: info.at.cegledingatlan.hu

Tel:
(0036) 30 36 46 285

Amennyiben kérdése van vegye felvelünk a kapcsolatot:

Ajánlj minket