Kérdezzen tőlünk!
Kérdezzen szakértőjétől!

Képes Cegléd Ingatlan

Kiemelt ingatlanok
543
Cegléd
Társasházi lakás
41 900 000 .- Ft

721
Dány
Családi ház
25 500 000 .- Ft

677
Tápiószecső
Építési telek
4 500 000 .- Ft

728
Kóka
Családi ház
31 990 000 .- Ft

Partnereink:

Tekintse meg ingatlan kínálatunkat, vagy töltse ki a keresés mezőket a pontosabb egyezés érdekében!Keresés az adatbázisban:

Város kiválasztása:

Üdvözöljük weboldalunkon!

Pataki Tibor vagyok az EURO-PARTNER Kft ügyvezetÅ‘ tulajdonosa. Az EUROPARTNER Cegléd Ingatlan ingatlanirodát több mint 25 éves ingatlanközvetítÅ‘i tapasztalattal a hátam mögött, olyan szolgáltató központtá alakítottam, ahol minÅ‘ségi kiszolgálásban tudjuk részesíteni partnereinket.

IngatlanközvetítÅ‘i körökben eddig nem alkalmazott, sávosan alakított fix összegű, értékesítés után fizetendÅ‘ munkadíjért, magas szakmai színvonalon értékesítjük megbízóink ingatlanait.

Munkadíjunkra minden esetben az adott ingatlanra vonatkozó egyedi ajánlatot teszünk, miután megtekintettük az ingatlant és részletekbe menÅ‘en egyeztettünk az eladóval.

Az EUROPARTNER Cegléd Ingatlan tagja a Magyar IngatlanközvetítÅ‘k Szövetségének, így az országos hálózatok minden elÅ‘nyét tudjuk biztosítani partnereinknek – 230 tagiroda, több mint ezer értékesítÅ‘je kínálja az ország egész területén az Ön ingatlanát is – miközben az országos hálózatok többletköltségét nem hárítjuk át megbízóinkra, ezáltal lényegesen alacsonyabb áron tudunk magasabb szintű szolgáltatást nyújtani.

Szakmai felkészültségünk, a térség ingatlanpiacának ismerete, újszerű, komplex ügyfélkiszolgáláson alapuló értékesítési módszerünk, a sok elégedett ügyfelünk garancia arra, hogy Ön sem fog csalódni, ha ingatlan értékesítéskor, illetve vásárláskor a térség leghatékonyabb, a helyi ingatlanpiacot legjobban ismerÅ‘ tanácsadójához fordul. Legyen az ön ingatlanosa is a legfelkészültebb szakember, akitÅ‘l tanácsot kérhet, akivel megbeszélheti a problémáit, akihez bármikor fordulhat, segíteni fog Önnek, hogy jó döntést tudjon hozni.

Cégünknél nem törekszünk a mennyiségalapú ingatlanközvetítésre, az EUROPARNER ingatlan irodájánál a minÅ‘ség az elsÅ‘dleges. SzakértÅ‘ink adott területre specializálódtak, korlátozott számú ingatlannal és ügyféllel foglalkozhatnak egyszerre, minden esetben figyelembe véve a szakmai korlátokat.

Szemléletünk eredményeként és a hosszú évek tapasztalata alapján kialakult az az ügyfélközpontú gondolkodás, aminek következményeként az Ön ingatlana és igénye, nem egy lesz a sok közül, hanem kiemelten tudjuk kezelni, Önre és ingatlanára mindig lesz idÅ‘nk.

      

 

 

 

 

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Magyar Ingatlanközvetítők
Országos Szövetsége tagja

Elérhetőségünk:

Euro-Partner Kft.
H-2700 Cegléd
Kossuth tér 6.

Email: info.at.cegledingatlan.hu

Tel:
(0036) 30 36 46 285

Amennyiben kérdése van vegye felvelünk a kapcsolatot:

Ajánlj minket